Transformarea vine din interior“Ochii celorlati oameni ne aduc suferinta. Daca as fi fost orb nu mi-as fi dorit nici haine scumpe, nici case sau mobile luxoase.”

Benjamin Franklin

 

Societatea devalorizeaza cele mai importante slujbe: profesori, pompieri, doctori, invatatori, politisti, infirmieri, scriitori, artisti etc.

Este normal ca un antrenor al unei echipe de fotbal sa primeasca milioane de dolari pe an sau un fotbalist mii de euro pe luna, dar este de asteptat ca oamenii care au de-a face cu spiritualitatea sa fie lefteri, necasatoriti si probabil abstinenti.

Donald Walsch in filmul sau a observat aceasta neconcordanta care confera si o prejudecata. Prejudecata conform careia scriitorii ce ating subiecte spirituale trebuie sa traiasca la limita subzistentei ca dovada pentru cititori ca pot avea incredere in cele scrise de ei. Suntem indoctrinati sa credem ca traiul decent si o viata spirituala se exclud reciproc.

Oamenii isi traiesc viata facandu-si griji despre cum vor supravietui sau daca le vor ajunge banii. Pentru ca traiesc cu frica, ei traiesc viata castigandu-si existenta.

Un film remarcabil in care viata la limita determina o schimbare interioara totala a individului care nu mai are nimic de pierdut.

 

 

 

Sau pe youtube:

 

Un raspuns pentru “Transformarea vine din interior”

  1. cris_tina says:

    Un film int-adevar foarte bun. Un film care are cele mai bune si pozitive ganguri pentru viata. Mi-a placut foarte mult

Lasa un comentariu