Semne ca te insealaCare sunt semnele ca iubitul tau te insala? Citeste indiciile de mai jos si fii atenta la ce se intampla in jurul tau.

Primul semn ar fi ca isi ascunde telefonul. La inceputul relatiei il tinea la vedere si nu-i pasa daca doresti sa te uiti in el. E adevarat ca poate uneori il enerva faptul ca-l privai de intimitate, insa discutia se incheia cu “te iubesc, dar te rog sa tii cont si de respectarea libertatii mele”. Acum, isi tine cu grija telefonul in buzunar si nu risca sa il lase pe masa decat daca a sters dinainte mesajul de la “ea”.

Lucreaza pana tarziu? Se intampla ca unii barbati chiar sa lucreze pana tarziu, dar el de obicei dadea telefon si te anunta ca intarzie si cat timp anume. Te suna de pe mobil sa iti spuna ca e la serviciu? L-ai sunat tu pentru ca ai uitat sa iti spuna ca sta mai mult la birou? Ar trebui sa incepi sa fii cu ochii in patru.

Clasicul semn care sugereaza ca te insala este momentul in care incepe sa iti faca cadouri. Iti aduce din senin flori si bijuterii desi inainte nu se intrecea in astfel de gesturi decat la ocazii ? Probabil ca se simte vinovat. Compenseaza prin gesturi de tandrete, de generozitate pentru a-si ascunde vinovatia.

Un alt semn ar fi acela ca in orice discutie cand ceva nu merge bine, da vina pe tine. Aventura lui continua de ceva timp, se simte din ce in ce mai vinovat fata de tine si incepe sa caute motive pentru care acea aventura ar fi justificata.

De-a lungul relatiei cu tine, ai observat ca nu da mare atentie felului in care se imbraca. Ba din contra, tu ai incercat sa-i cizelezi stilul, insa fara succes. Acum, ai constatat ca iti cere deseori sfaturi in ceea ce priveste felul de a se imbraca; se uita in oglinda chiar de mai multe ori pe zi, brusc afli ca are un abonament la o sala de body-building cu toate ca inainte nici nu-si punea astfel de probleme.

Un al indiciu ca te insala este acela ca bugetul comun scade inexplicabil, toate cheltuielile fiind din partea lui fara nici o explicatie plauzibila. Pare incurcat, confuz si cauta diferite pretexte in a-si justifica cheltuielile si chiar se plange de preturile crescute.

 

Lasa un comentariu