Iubire sau atasament? Stii ce este in inima ta?Toata lumea viseaza sa aiba parte de o relatie romantica perfecta. Acea dragoste pe care o suprinzi doar in carti sau filme si care, din pacate, pare uneori complet inaccesibila zilelor noastre. Desigur, dorintele noastre nu se materializeaza intotdeauna, iar relatia de iubire completa s-ar putea sa nu apara.

Sentimentele de iubire si atasamentul, afectiunea purtata partenerului, reprezinta doua aspecte complet diferite una de cealalta si adesea se intampla sa le confundam. De aceea, in momentul in care ne decidem sa ne petrecem tot restul vietii alaturi de o persoana, va trebui sa stim cu certitudine care sunt sentimentele care stau la baza respectivei relatii: iubirea sau atasamentul.

1. Atunci cand iubesti devii mai bun.
Vei fi mai tolerant, mai rabdator, mai pozitiv si mai dragastos. Vei face tot posibilul sa fii mai bun si sa oferi cat mai mult partenerului, fara a te simti constrans in vreun fel. Iubirea adevarata te schimba in totalitate.

2. Dragostea te face mai curajos.
Cu totii avem anumite tabieturi si obiceiuri la care ne-ar fi foarte greu sa renuntam. Insa, atunci cand iubim, dorinta noastra cea mai puternica va fi indreptata spre a-ti face partenerul cat mai fericit. Intr-o zi vei realiza cat de nepasator ai devenit fata de ideea de zona de confort si vei stii prea bine care este motivul.

3. Poti vorbi oricat si oricand cu partenerul tau.
Atunci cand iubesti nu te mai saturi sa vorbesti cu partenerul tau. Tema conversatiei este mai putin importanta, va prima placerea si relaxarea pe care o resimti atunci cand poti vorbi deschis cu partenerul de viata.

4. Tendinta de a vorbi mereu de partener si celorlati.
Cand este indragostit pana peste cap de cineva nu te poti abtine sa povestesti prietenilor si familiei despre el/ea si despre relatia voastra. Chiar daca cei din jur vor fi agasati de insistenta ta, tu nu te poti stapani – gandurile tale sunt mereu indreptate catre partener.

5. Usurinta de a face compromisuri.
Atunci cand iubesti, poti renunta fara pareri de rau la unele placeri personale, de dragul relatiei. Dorinta ta cea mai mare este de a fi fericiti impreuna.

6. Nu iti mai poti imagina viata fata el/ea.
Orice ai face, oriunde te-ai duce iti doresti sa fii insotit/a de partenerul tau. Iar atunci cand din diferite motive nu iti poate fi alaturi, vorbiti des la telefon si planuiti momentul revederii.

7. Viitorul incepe cu voi 2.
Realizezi ca iubesti cu adevarat. Atunci cand iti imaginezi viitorul, el/ea este mereu acolo.

Lasa un comentariu