Intrebari frecvente


Ce este un portal?

Un portal este un site care reprezinta un punct de plecare pentru utilizatorii de internet. In cazul nostru portalul este unul cu specific psihologic, cu un continut foarte bogat, veti putea gasi informatii diverse si variate, utile pentru cei care studiaza psihologia in cadru organizat, amatori, dar si pentru cei interesati de domenii in care aspectul psihologic este cat de cat prezent.

Cine sunteti si in ce calitate ati lansat acest portal?
Raspunsul la aceasta intrebare il gasiti pe larg la sectiunea noastra intitulata “Cine suntem”.

Ce informatii pot gasi pe acest site?
Informatii in domeniul de activitate al psihologiei. In general, articolele se bazeaza pe informatii de psihologie practica si materiale de specialitate in cateva ramuri ale psihologiei.

Pot posta comentarii la articole?
Da, puteti comenta la articole. Ne rezervam dreptul de a sterge orice comentariu daca acesta contine limbaj licentios, calomnii, atacuri la persoana, expresii obscene sau caractere nespecifice limbii romane (ex: tz in loc de t, k in loc de ca, etc),  etc.

Vreau sa scriu si eu un articol sau mai multe. Este posibil?
Da, puteti primi drept de autor, dar pentru aceasta trebuie sa ne trimiteti un mail in care sa ne faceti cunoscuta motivatia pentru care doriti acest lucru, competenta necesara si categoria/ categoriile in cadrul carora doriti sa activati.

Nu sunt de acord cu continutul unuia sau mai multor articole. Ce fac?
Un articol nu poate intruni gusturile tuturor. Cu siguranta veti gasi in interiorul portalului si articole pe gustul Dumneavoastra.

Doresc sa stabilesc o intalnire/sedinta cu un psiholog. Cum procedez?
Accesati rubrica intitulata Cabinete Psihologice pentru a gasi persoana potrivita. Nu ne asumam nicio raspundere privitoare la calitatea sedintei, de asemenea simpatiile sau antipatiile personale legate de acea persoana nu ne privesc. Va sfatuim ca inainte sa alegeti un psiholog sa aveti cu acesta o conversatie telefonica si minim doua intrevederi ca sa puteti decide continuarea demersului terapeutic sau incetarea acestuia.
Ce va putem garanta este faptul ca toti cei listati la acea sectiune au competenta necesara sa ofere consultatii de specialitate (cursuri si formari in domeniu).

Pot sugera o categorie?
Desigur, folositi formularul nostru de email, si vom lua in considerare sugestia dvs.

Am trimis un email si nu mi s-a raspuns. De ce?
Nu este de competenta noastra sa raspundem la unele emailuri. Nu facem terapie prin email. Exemple de email-uri la care nu veti primi raspuns:

1. Mi-a murit cainele si sunt deprimat. Ce ma sfatuiti?
2. M-am certat cu prietenul/prietena
3. Cum imi cuceresc colega de banca

etc.

Am o problema si vreau sa vad ce ma sfatuieste Echipa
Nu facem terapie prin email. Pentru orice intrebare legata de problemele dvs. va sfatuim sa apelati la psihologii care s-au inscris la sectiunea Cabinete Psihologice.

Am intalnit o eroare in cadrul site-ului.
In acest caz contactati-ne si vom remedia acea eroare in cel mai scurt timp posibil.

Doresc un articol pe o anumita tema. Este posibil?
Da. Contactati-ne si daca sugestia dvs. este potrivita cu vederile noastre, vom publica articole pe acea tema.