Imbunatateste-ti viata sexualaSe stie ca sexul este una din cele mai importante componente ale unei relatii romantice. Este responsabilitatea ta sa inveti cum sa pastrezi interesul partenerului in ceea ce te priveste si sa aveti o viata sexuala implinita.

Nu foarte multi oameni sunt constienti de faptul ca exercitiile fizice duc la cresterea apetitului sexual. Cand o persoana practica sport, presiunea sangelui este mai mare, ceea ce duce la o excitare mai mare atat la barbati cat si la femei. Daca vrei sa devii cat mai activ in pat, nu uita de exercitiile fizice zilnice. Nu trebuie neaparat sa mergi la sala, pur si simplu alergarile, intinderile usoare si respiratia adanca sunt suficiente.

De asemenea trebuie sa ai mintea deschisa in a experimenta pozitii sexuale pe care nu le-ai experimentat pana acum. Aceasta fraza este evidenta, insa nu multe cupluri urmeaza aceasta sugestie. Unii sunt foarte obositi, altora le este teama de schimbare.

Jocul de rol este alta tehnica care cu siguranta iti va excita partenerul. Pretinzand ca esti altcineva (o infiermiera, o doctorita, o menajera) in timp ce porti o rochie scurta sau ochelari, te poti astepta la o excitare sexuala subita din partea partenerului. Nu uita nicioata sa observi starea partenerului in momentul in care faceti dragoste.

Lumanarile, lumina semi-obscura, muzica romantica si relaxanta, purtatul de lenjerie intima printre altele, sunt strategii care pot schimba in bine dispozitia parteneruluiLasa un comentariu