Greseli care dauneaza unui act sexual satisfacatorSexul intr-o relatie este important. Relatiilor sexuale, in general, li se acorda o mare importanta. Ca se actioneaza haotic (sex libertin) sau intr-o relatie stabila, ne putem confrunta cu aceleasi probleme: relatiile sexuale nu sunt asa precum ne imaginam atunci cand ele se si intampla in realitate.

Desi foarte multi oameni nu sunt de aceeasi parere, fanteziile sexuale mai mult dauneaza relatiei intime decat o imbogatesc. De ce? Pentru ca traindu-le in imaginatie (fantezie) in momentul punerii lor in practica, in realitate, constati ca nu are acelasi impact asupra ta. Nu simti mare lucru, nu obtii aceeasi placere pe care ai cultivat-o in minte si ramai cu o mare frustrare si dezamagire.

Pe langa acest fapt, filmele pornografice ii fac pe barbati sa nu mai poata avea o erectie normala in conditiile in care si-au obisnuit si invatat organismul sa reactioneze la filme sau reviste de acest gen si nu la femeia din viata lor. In momentul in care trebuie sa faca sex cu o femeie ori nu mai pot ori actul sexual in sine dureaza 2 minute. Acesta este un argument fiziologic.

Vizionare placuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu