Cunoaste-ti problemele si refa-ti relatia de cuplu 

Cand ai avut parte de o despartire poti sa simti nevoia imediata de a te duce sa te impaci cu el incercand sa faci perfect toate lucrurile ca sa-i reintrii in voie.

Doresti sa fii partenera perfecta. In primul rand, de unde stii cum este partenera perfecta? Ca sa te impaci cu partenerul tau trebuie sa cunosti problema reala care a stat la baza ruperii relatiei voastre. Atunci vei afla de la el in ce consta partenera perfecta.

“Partenerul perfect” este diferit pentru fiecare dintre noi. Prin urmare, inainte de a alerga la el gandeste-te cateva momente care a fost problema din cauza careia a plecat.

Pune-ti urmatoarele intrebari:

1. De ce a plecat iubitul tau de langa tine?

2. A fost din cauza unui eveniment izolat sau a unei probleme pe care a reprimat-o de-a lungul relatiei voastre?

3. Ce anume cauta fostul tau partener la femeia de langa el?

4. Ce anume ai putea schimba la tine si ce putea sa faci diferit de data aceasta?

Aceste intrebari sunt simple, dar cei mai multi dintre noi ne grabim in a reactiona pripit sau negativ in relatia cu partenerul in loc de a ne intreba unde am gresit si in ce fel.
Daca nu reusesti sa raspunzi la aceste intrebari intr-un mod pozitiv-constructiv atunci ai pierdut deja batalia inainte de a o incepe.

Probabil cea mai buna intrebare dintre toate este: de ce a plecat? Este necesar, dar nu si suficient sa-ti schimbi comportamentul, felul de a relationa cu el daca nu stii motivul pentru care a plecat.

Daca doresti sa te impaci cu el afla cauza pentru care te-a parasit. Raspunsul la aceasta intrebare este cel pe care trebuie sa-l analizezi. Fa-l sa intealaga ca puteti sa abordati orice subiect.

Este adevarata ca exista cazuri in care nu poti sa faci nimic chiar daca cunosti motivul. De ex, poti fii mai mica cu 10 cm si in acest caz, nu ai cum sa schimbi acest lucru. Oricum, daca iti vrei inapoi fostul prieten, discutati, vedeti cum puteti sa va adaptati unul cu celalalt, ce anume este necesar sa schimbati ca atunci cand sunteti iar impreuna sa fii sigura ca ai o relatie solida si de lunga durata.

Ca si concluzie, trebuie sa fii puternica si sa intrii in natura problemelor. Priveste-le atenta, vezi ce anume poti modifica la tine (si daca poti face acest lucru) si ce modificari poti aduce asupra situatiilor conjuncturale care l-au suparat sau afectat. Apoi fa aceste schimbari. Acesta este primul pas prin care te poti impaca cu fostul tau iubit.

 

Lasa un comentariu