Cum poti reaprinde flacara pasiunii in relatia taIndragosteala, pasiuni extreme si relatii tumultoase. Cu totii am trait aceste sentimente si emotii care ne-au facut viata mai frumoasa si mai intensa pentru o vreme. Placerea de a te juca prin parul partenerului, de a te ghemui la pieptul acestuia, managaieri calde care te relaxeaza instantaneu, placerea de a sta la discutii ore in sir fara a te plictisi, iar sarutul pasional, metoda cea mai buna prin care pasiunea se mentine vie in cuplu.

Iubirea ne face mai puternici si mai curajosi in toate aspectele vietii. Ne dorim sa traim o relatie pasionala, durabila si plina de dragoste si totusi, de cele mai multe ori, ajugem intr-un punct in care intervine monotonia. Iata cateva sfaturi pe care le poti urma atunci cand consideri ca lucrurile nu mai sunt ca la inceput.

1. Intreaga ta existenta nu se rezuma doar la iubire

Dragostea reprezinta doar un mic fragment care contribuie la fericirea ta. Universul tau nu este format numai din sentimentele de iubire pe care le porti unei persoane, ci din multe alte lucruri. Daca te limitezi in a face acest lucru, asteptarile tale vor atinge cote neimaginabile si, in acelasi timp, de neinteles pentru partener, care va cauta sa se indeparteze de accesele tale de posesivitate.

2. Traieste-ti viata din plin

Accepta-te, apreciaza-te si invata sa te simti bine cu tine insuti. In momentul in care vei reusi sa te iubesti pentru ceea ce esti tu, nu vei mai simti nevoia de a-i impune celuilalt niciun fel de limita si nici nu il mai vei coplesi cu frustarile si nemultumirile tale.

3. Prietenia este cea care va leaga si mai mult

Prietenia este cea care va apropie, va lasa sa va descoperiti reciproc, cea care mentine vie pasiunea si interesul in relatia de cuplu. Prietenii nu se plictisesc, ci se completeaza in orice moment.

4. Timp si pentru tine

Cauta sa iti oferi timp si pentru placerile si hobby-urile tale, timpul petrecut in totalitate alaturi de partenerul tau nu va face decat sa grabeasca instalarea monotoniei in relatia voastra. Stati impreuna, bucurati-va unul de celalalt, insa pastrati-va libertatea si autonomia.

5. Revederile sunt mai pasionale dupa cateva zile de absenta

Este binecunoscut efectul benefic al perioadelor mai scurte sau mai lungi de absenta in relatiile de cuplu. Partenerii abia asteapta sa se revada, sa isi povesteasca, sa se imbratiseze si sa devina tot mai pasionali.

6. Iesiti si cu prietenii vostri

Din cand in cand iesiti si impreuna cu prietenii vostri. Va alunga monotonia din cuplu si va va apropia si mai mult.

7. Faceti lucruri noi impreuna

Cautati sa descoperiti si alte modalitati prin care va puteti petrece timpul liber. In acest fel veti evita sa va plictisiti si va veti bucura de noi experiente frumoase impreuna.

Lasa un comentariu