Ce admira femeile la barbatiIntr-o casnicie sau intr-o relatie de cuplu este nevoie de iubire, dar si de respect si de admiratie intre parteneri. Daca partenerii gasesc lucruri atractive unul la celalalt, atunci sansele de a avea un cuplu reusit exista. Admiratia reciproca ajuta la cresterea increderii in sine a fiecaruia si ii ajuta sa se descopere din ce in ce mai bine.

Daca doi oameni locuiesc impreuna si in fiecare zi gasesc un pic de timp pentru a-si spune lucruri frumoase, atmosfera in acea casa este pozitiva si relatia este armonioasa.

Femeile apreciaza la un barbat multe aspecte atunci cand sunt indragostite. Pe masura ce timpul trece, daca exista o deteriorare a relatiei, acestea incep sa scada in intensitate. De aceea, cand un barbat isi iubeste partenera, poate sa repare micile fisuri din relatie prin a-i acorda atentie sau importanta.

Daca de exemplu un barbat este in situatia de a lua o decizie dificila si este foarte tensionat, iar sotia lui ii este alaturi, ea va aprecia foarte mult daca ii va fi ascultata parerea, daca ii va fi luat sfatul in considerare, daca ea va fi un pilon important in luarea acelei decizii. Acest lucru este important mai ales daca decizia ii priveste pe ambii parteneri sau vizeaza binele familiei.

Cand barbatul o trateaza ca pe un egal pe sotia lui in ceea ce priveste luarea deciziilor comune, atunci ea se va simti valorificata si iubita, iar acest lucru o face pe femeie sa il admire si sa il pretuiasca pe cel de langa ea.

Un barbat castiga mult respect cand este deschis la parerile si sugestiile celorlalti. Multi barbati au tendinta de a crede ca sunt mai slabi daca ii asculta pe cei din jur si ca le arata o indecizie care nu le este caracteristica, dar in realitate, tocmai cei deschisi la a afla parerea si ideile celorlalti, sunt vazuti a fi mai siguri pe ei si mai centrati pentru ca au libertatea interioara de a face alegeri bazate pe cunoastere.

Astfel, incapacitatea de a accepta sfaturi de la ceilalti poate distruge o relatie. Daca de exemplu un barbat este bine intentionat si doreste sa isi ajute mult familia si prietenii, dar ajunge sa isi neglijeze constant sotia, aceasta va simti ca nu este cea mai importanta pentru el si va incerca sa ii arate in diferite feluri ca isi doreste atentia si iubirea lui.

In cazul in care el nu va primi semnalele din partea sotiei si nu va asculta parerile ei, atunci relatia se va termina curand sau se va deteriora permanent. Chiar daca barbatul a avut intentii bune incercand sa ii ajute pe cei apropiati, totusi a gresit fata de sotia lui si acest lucru va fi vizibil.

Este importanta aici dorinta lui de a salva casnicia sau de a trece peste momentul greu precum si deschiderea catre ceea ce i se comunica. Orice femeie in acea situatie va admira mult un barbat iubitor si atent la sfaturile si parerile ei.

Femeile ii vor pretui mai mult pe barbatii care sunt dispusi sa corecteze anumite tendinte care fac un rau relatiei. Ele ii vor considera mai stapani pe ei si mai dornici de a face progrese si de a lua decizii bune pentru relatie, asa ca ii vor urma mult mai mult si ii vor considera a fi mai intelepti.

Lasa un comentariu