8 lucruri despre femei 

1. Au nevoie de atentie din partea barbatului cu care sunt intr-o relatie sau cu care urmeaza sa fie intr-o relatie

Femeile au nevoie de multa atentie pentru ca sunt foarte centrate pe partea emotionala. In momentul in care barbatul le ofera atentie, femeile primesc mult mai mult decat atat: se simt iubite.

2. Dorinta de a fi curtate nu dispare dupa primele luni de relatie

Barbatii au senzatia ca femeia de langa ei nu mai asteapta gesturi romantice dupa ce a fost cucerita si cei doi formeaza o relatie stabila. In realitate, ea va astepta permanent gesturi care sa o faca sa se simta dorita, iubita sau atragatoare.

3. Vor si stabilitate dar si senzatia de aventura

Este stiut ca femeile isi doresc stabilitate, ca isi doresc „un cuib”, dar pe langa acest lucru, isi doresc pasiune si aventura, chiar daca este vorba despre o aventura de o noapte sau despre o viata plina de adrenalina in cuplul din care fac parte. Asadar, chiar si atunci cand sunt intr-o relatie stabila, femeile au dorinta de a explora alaturi de iubitul lor, de a incerca lucruri noi si de a trai uneori „la limita”.

4. Uneori femeile isi doresc mangaieri fizice fara a vrea sa aiba contact fizic

Preludiul este foarte important pentru o femeie, dar ea nu-si doreste sa fie mangaiata si atinsa doar cand urmeaza sa aiba loc un act intim cu partenerul ei, ci isi doreste uneori sa primeasca aceste mangaieri fara a face ulterior dragoste. Femeilor le place sa se joace, sa fie gadilate, sa fie atinse.

5. Vor sa aiba pe cineva alaturi, dar nu cu orice pret

Femeile sunt de cele mai multe ori dornice de a fi intr-o relatie. Barbatii considera relatiile a fi dificile si uneori prefera sa aiba relatii ocazionale in detrimentul celor de lunga durata. Daca o femeie este intr-o relatie de lunga durata si aceasta nu este o relatie buna, o relatie armonioasa, o relatie sanatoasa din punct de vedere psihic, atunci ea este dispusa sa incerce sa repare ceea ce este de reparat, dar si sa renunte daca simte ca nu va exista nici o evolutie in ciuda eforturilor depuse.

6. Femeilor le place sa vorbeasca

Femeilor le place sa stea de vorba cu prietenele, cu iubitii, cu mamele lor sau colegii de la serviciu. Ele sunt dornice sa analizeze detalii, lucruri neimportante sau subiecte care aparent nu au legatura cu ele. Totusi, ele simt nevoia de a vorbi despre acestea pentru ca, de multe ori, fac legatura cu viata lor personala sau pentru ca vor sa afle reactiile celorlalti nevorbind despre sine.

7. Femeile au prietene si prietene foarte bune

Exista intotdeauna o diferenta intre prietenele pe care femeile le au, in sensul in care exista unele prietene cu care impartasesc aspecte ale vietii mai mult sau mai putin dureroase sau care le fac mai mult sau mai putin fericite, dar exista putine prietene (de obicei una singura) carora le spun cele mai intime secrete, cele mai ascunse ganduri.

8. Pentru femei este important sa se simta frumoase

Chiar daca sunt frumoase pentru cei din jurul lor, femeile au nevoie sa se simta frumoase. Sunt importante confirmarile celor din jurul lor, dar mai importante sunt parerile lor despre sine. De aceea, femeile au intotdeauna trucuri care sa le faca sa se simta mai bine: pentru unele femei o noua tunsoare, pentru altele o bluza noua sau o pereche de pantofi pe care o adora, etc.

Lasa un comentariu