Trateaza-ti ejacularea precoceCu toate ca este foarte stanjenitoare, una din cele mai mari probleme ale barbatilor este ejacularea precoce.

Statisticile spun ca cel mai adesea ei incearca sa scape singuri de problema fara a cauta ajutorul doctorilor si al expertilor tocmai din cauza acestei jene.

Ca sa se poate ajuta singur trebuie sa afle ce este ejacularea precoce si care sunt cele mai intalnite cauze care duc la aceasta problema.

Ejacularea precoce se intampla atunci cand un barbat finalizeaza actul sexual mult mai devreme decat media. Pe langa componenta fiziologica, aceasta poate avea si o componenta psihica. Ea apare de cele mai multe ori inainte sau dupa penetrare fara prea multe stimulari.

Conform unui studiu facut recent, ejacularea preoce apare frecvent la barbatii intre 30-40 de ani urmati de barbati intre 50-60 de ani. Nici un barbat nu poate spune ca nu a intalnit aceasta problema macar de cateva ori in viata. Conform studiului amintit, stresul este cauza principala.
Din cauza stresului, muschii sunt mult mai tensionati, ceea ce conduce la o excitare anormala avand drept rezultat problema studiata.

Pentru a scapa de ejacularea prematura trebuie in primul rand sa iti schimbi modul de viata si sa tratezi cu mai mare atentie anxietatea si stresul. Meditatia, tehnicile de relaxare, sportul, cultivarea unei increderi in sine pot vindeca problema fara alte medicamente care in final se dovedesc a fi daunatoare pentru organism.

Daca dificultatile sunt majore poti apela la un psihoterapeut sau discuta cu un prieten care a avut aceeasi problema in vederea gasirii unei solutii.Lasa un comentariu