Tipuri de femei care nu plac barbatilorFiecare barbat are o tipologie de femeie de care se simte atras. Dar exista anumite aspecte ale femeilor care sunt total neplacute pentru cei mai multi dintre barbati si anumite tipologii de femei care nu sunt foarte atragatoare. Iata unele dintre acestea:

1. Femeia-barbat! Intr-o relatie este bine ca femeia sa fie in rolul de femeie si barbatul in rolul de barbat. Daca rolurile sunt inversate, atunci femeia tinde sa fie excesiv de autoritara, de dura, de directa, nu este empatica sau delicata in exprimare, etc. Barbatul nu se poate simti foarte bine in preajma ei pentru ca nu gaseste acea feminitate pe care oricare dintre ei o cauta in partenera.

2. Femeia geloasa permanent! Este o tipologie de femeie care nu-i lasa deloc libertate barbatului. Uneori este incitant pentru barbat sa observe ca iubita lui isi doreste sa fie mai mult alaturi de el sau ca se gandeste cu putina gelozie la intalnirea de afaceri pe care tocmai a avut-o in compania unei femei foarte frumoase. Acest tip de manifestare ii da posibilitatea barbatului sa se simta dorit si sa ii demonstreze femeii de langa el ca o iubeste si ca se simte atras de ea. Dar daca partenera este intotdeauna geloasa si incearca sa il controleze permanent, atunci apar multe probleme de relationare, iar barbatul se simte ingradit. Lipsa de incredere in partener este greu de gestionat si foarte greu de suportat.

3. Femeia total neingrijita! Barbatii se simt atrasi de femeile frumoase. O femeie poate fi frumoasa in ochii unui barbat, dar nu la fel de frumoasa pentru un alt barbat, dar orice femeie poate sa fie ingrijita si sa se simta bine in corpul sau, ori cu aspectul ei in general. Daca o femeie nu se ingrijeste deloc, atunci risca sa nu se simta bine cu ea, sa nu-si doreasca altceva decat sa isi ascunda corpul si nu transmite nici o vibratie sexuala barbatilor. Exista de asemenea femei care intra intr-o relatie si din acel moment incep sa nu se mai ingrijeasca pentru ca au tendinta de a considera ca vor fi atragatoare pentru partenerii lor indiferent de cat de mult sau putin efort depun.

4. Femeia excesiv de ingrijita! Desigur ca orice barbat este atras de o femeie frumoasa, de o femeie care isi pune in evidenta trasaturile frumoase si care este imbracata adecvat conform fizicului si personalitatii sale. Dar orice exces duce la o perspectiva diferita. De aceea machiajul excesiv, multitudinea de operatii estetice in situatia in care nu sunt cu adevarat necesare, hainele mult prea stramte sau mult prea transparente in contexte nepotrivite, pot sa duca la formarea unei imagini neatragatoare. Majoritatea barbatilor prefera frumusetea naturala si este preferabil ca din cand in cand partenerul ei sa o vada in aceasta lumina.

5. Femeia cicalitoare! Aceasta este femeia care ii contesta barbatului orice actiune, care ii pune la indoiala orice decizie, care nu-l lasa sa fie stapan pe actiunile lui si care nu-i intareste increderea in sine. Da, si barbatii au nevoie de confirmari si de ajutor in a avea incredere in ei insisi! De aceea femeile care ii cicalesc incontinuu pe barbati ajung sa le demonteze increderea si sa ii timoreze.

 Lasa un comentariu