Tipuri de femei atragatoare pentru sexul opusNu stiu cat de des realizam ca multe dintre gesturile noastre sunt dedicate in mod special barbatilor. Iubim sa fim admirate de catre sexul masculin, indiferent daca recunoastem sau nu! Chiar daca ne-am castigat independenta personala, ne-am construit propriile reguli si emanam putere si curaj in viata de zi cu zi, una dintre placerile si bucuriile pe care le resimtim din plin – este de a fi admirate si dorite de barbati!

Daca ar fi sa ne luam dupa ultimele studii de specialitate, se pare ca barbatii sunt atrasi in mod special de doua tipuri de femei: femeia inabordabila si femeia disponibila. Femei care ies usor in evidenta si care atrag instantaneu privirile barbatilor din preajma.

Poate chiar tu esti un astfel de exemplu, o femeie seducatoare, magnetica si fermecatoare care starneste cu usurinta interesul si fanteziile barbatilor. Daca te regasesti in descrierea de mai sus, atunci, stii prea bine cum este sa intoarca barbatii capul dupa tine, sa te complimenteze pe strada sau sa te invite din senin un necunoscut la o cafea..

Revenind la parerile psihologilor, se pare ca barbatii sunt cuceriti iremediabil de femeile inaccesibile! Si aici, vorbim despre femeia increzatoare, puternica si seducatoare, care isi cunoaste din plin atuurile si care nici nu clipeste la murmurul celor care o admira. O astfel de aparitie nu poate trece neobservata atunci cand vorbim de sexul puternic. Femeia inabordabila emana senzualitate, siguranta si superioritate. Cei trei de “S” care innebunesc iremediabil barbatii. Inaccesibilitatea si imposibilitatea de a o avea, stimuleaza la maxim imaginatia barbatilor si ii determina sa o doresca. Instinctele primare ies la suprafata si, sa fim drepti, de cele mai multe ori castiga natura.

Este vorba despre acea femeie care este dorita si admirata de toti barbatii, chiar si de cei care nu mai sunt “liberi” sau de cei care nici macar nu au de gand sa initieze avansuri. Oricum am numi-o, barbatii roiesc in jurul ei si ea o stie foarte bine!

La cealalta extrema se afla tipologia feminina care atrage atentia barbatilor prin “disponibiliatea” pe care o afiseaza. Femeia disponibila poate fi caracterizata drept credula si romantica. Este vorba despre femeia care se increde cu usurinta in promisiunile tuturor barbatilor, care viseaza cu ochii deschisi la iubiri impartasite, la un prea plin de pasiune si magie pura. Sunt cele care cedeaza cu usurinta avansurilor, care pica singure in capcana propriilor iluzii. In cautarea propriei fericiri, a unui barbat care sa o protejeze si sa ii ofere dragostea la care viseaza de atata vreme, ea va ramane complet “descoperita”. Cum ar putea ea sa refuze o promisiune sau o propunere care o poate aduce mai aproape de visul de a-si intemeia o familie si sa traiasca impreuna cu barbatul visurilor pana la adanci batraneti? Din pacate, daca nu va invata sa se protejeze, atitudinea disponibila si naivitatea care o caracterizeaza ii vor crea o multe dezamagiri si suferinte de-a lungul timpului.

Vor fi barbati care vor fi atrasi de disponibilitatea si de usurinta cu care o pot convinge sa obtina ceea ce vor de la ea. Unii barbati se vor desfata din placerile infinite pe care ea le va oferi, pentru o perioada mai lunga sau mai scurta de timp. Ea se va oferi pe sine cu totul si isi va venera partenerul, fara a cere vreodata ceva in schimb. Insa in lipsa oricarei provocari, a usurintei cu care barbatul va obtine tot ceea ce isi doreste, acesta se vor plictisi usor si probabil va incepe sa caute si in alta parte ceea ce nu gaseste in propria relatie. Desigur, vor exista si barbati care vor cauta din start sa profite de o asemenea femeie, iar prin cateva cuvinte inteligent plasate, vor fi tot mai aproape de a bifa o noua aventura sexuala, la care vor renunta fara regrete imediat ce vor descoperi altceva sau pe altcineva mai interesant.

Femeia inabordabila si misterioasa sau femeia disponibila si uneori mult prea accesibila? Doua tipuri de femei care vor atrage atentia sexului opus inca de la prima vedere, care vor starni adevarate reverii si vor trezi la viata simturile barbatilor. Care este parerea ta? Te regasesti in vreuna dintre tipologiile feminine expuse mai sus?

Lasa un comentariu