Solutii pentru copilul agitatSolutii pentru copilul agitatIn acest interviu, psihoterapeutul Studineanu Leontina explica in detaliu comportamentul agitat al copilului care reflecta in realitate agitatia parintelui pe care acesta i-o transmite inconstient. Avem un copil agitat, nemultumit, suparat si un parinte care nu intelege ce este in neregula. Cu toate ca pare greu de crezut, copilul simte, percepe agitatia interioara a adultului suparat, nervos sau coplesit de grijile cotidiene. Propriul copil este oglinda reactiilor si starilor sufletesti ale parintelui.

Sa actionam la primul impuls sau sa analizam situatia? Ce se intampla cu nevoia de afectiune in degringolada vietii de familie care pleaca de la premisa ca “totul” incepe, de fapt, de la planul material?

Sa cautam un echilibru in noi insine plecand de la valori spirituale, sa gasim balanta intre interiorul si exteriorul nostru. Pentru ca omul este in continua perfectionare, va invitam sa vizionati un interviu deosebit despre arta de a fi parinte.

 

Vizionare placuta!

 

 

Lasa un comentariu