Mai exista o sansa dupa despartire?

 

Te-ai despartit de prietena ta. Inca o iubesti si nu stii cum sa procedezi ca sa va impacati. Multi tineri, barbati trec prin astfel de situatii si nu reusesc sa gaseasca solutia potrivita ca sa nu mai sufere. Unii incearca sa-si recastige iubita, altii se impaca cu situatia si ies impreuna cu prietenii pentru a face noi si noi cunostinte.

Chiar daca v-ati despartit, dar doresti sa iti aduci iubita inapoi, o poti face urmarind niste pasi simpli. Este ceea ce se poate numi “iti aduci prietena inapoi, lasand-o sa plece”.

Pentru inceput, este necesar sa intrerupi orice cale de comunicare cu ea. Va fi greu pentru tine la inceput, poate ca iti vei simti sufletul sfasiat in bucati, insa este singura modalitate ca ea sa descopere cat de mult ii lipsesti. Daca va avea un contact cat de mic cu tine, prin telefon, va simti mereu acea “legatura” din care nu va realiza ce a avut pana cand nu a pierdut.

In al doilea rand femeilor nu le plac barbatii care sunt disperati dupa ele sau disperati vizibil dupa sex. Acorda-ti timp pentru a-ti reveni din punct de vedere emotional, ca sa incepi sa detii controlul asupra ta si a strategiilor tale, inainte de a te apuca sa o recastigi.

In al treilea rand, fa-ti noi prietene. Poti sa acorzi putina atentie unei alte fete doar pentru a provoca reactii din partea fostei iubite. Este important sa fii atent cat de multa atentie acorzi acestei noi cunostinte, pentru ca fosta iubita sa nu creada ca te-ai impacat cu despartirea si ti-ai continuat viata. Putina gelozie nu a daunat nici unei relatii.

Poarta-te ca si cum nimic nu te preocupa. Ii arati prin atitudine ca nu ai nevoie de ea, ca nu ai avut vreo problema in a lasa-o sa plece. Daca te comporti ca un om aflat intr-o stare depresiva, nu te va dori inapoi. Femeile ii considera slabi pe barbatii care plang, au stari depresive, care isi arata vreo slabiciune emotionala. Fa in asa fel incat sa afle de la prietenii vostri comuni ca tu o duci foarte bine.

Fa tot posibilul sa arati mereu foarte bine aranjat. Ai grija la costum, la haine. Sa fii mereu curat, ingrijit, ai grija la igiena. Femeile observa rapid astfel de lucruri. Iubita ta va crede ca este posibil sa iti indrepti atentia catre alta persoana si atunci iti va raspunde intr-un mod pozitiv.