In fiecare zi, un nou inceput1. Sa fii recunoscator pentru ceea ce ai. Concentreaza-ti atentia asupra aspectelor pozitive ale vietii tale si constientizeaza importanta oamenilor si a lucrurilor care te inconjoara.

2. Ai puterea si curajul de a o lua de capat in fiecare clipa, ca si cum nimeni si nimic nu te-ar putea atinge cu adevarat. Nu deveni persoana care accepta sa fie mintita, ci alege sa fii cea care alege sa se minta frumos pe sine.

3. Renunta la oamenii si la lucrurile care iti fac rau. Alege ca in fiecare zi sa te inconjori de oameni si situatii noi, care sa te iti ofere echilibru si armonie.

4. “Nu ramane in trecut, nu visa la viitor, concentreaza-ti mintea asupra prezentului” – Buddha. Ce a fost a fost, nu se va mai reintoarce. Ramai in prezent, prinde clipa si foloseste-o cu intelepciune. Viitorul reprezinta efectul actiunilor intreprinse azi!

5. Accepta ceea ce traiesti si fii cinstit cu tine insuti. Durerea si suferinta te ajuta sa evoluezi. Nu uita, sunt trecatoare si reprezinta doar provocari de moment.

6. Ofera atentie si bucurie si altora din cand in cand. Fericirea si recunostiinta lor, te vor face sa uiti de nemultumirile din viata ta. In univers exista un echilibru, binele facut altuia ti se va intoarce.

7. Razi mai des! Ironia si umorul te vor ajuta sa te detensionezi si sa abordezi viata intr-un mod mai pozitiv.

8. Inarmeaza-te cu rabdare si vointa, in timp vor aparea rezultatele mult dorite!

9. Sparge rutina! Cauta ca in fiecare zi sa faci un lucru nou care sa iti faca placere.

10. Iesi din starea de confuzie! Stagnarea si amanarea deciziilor la nesfarsit nu reprezinta o optiune. Nu te lasa condus de frica, ia deciziile pe care stii ca trebuie sa le iei odata si odata. Incepe chiar de azi sa iei o decizie pe care o amani de multa vreme.

Lasa un comentariu