Conditii de listare

Pretul de listare a unui cabinet psihologic pe site-ul nostru este de 200 de RON pe an reprezentand serviciul de prezentare a cabinetului pe site-ul nostru + un link catre website-ul Dumneavoastra. Pentru a fi listat pe site-ul nostru, trebuie sa detineti un cabinet psihologic autorizat. Psihologii care nu detin un cabinet nu pot fi listati. Banii primiti vor fi folositi pentru intretinerea site-ului si pentru plata editorilor. In acest pret sunt incluse urmatoarele facilitati:

1. Cabinetul Dumneavoastra este listat in sectiunea Cabinete Psihologice si va aparea atat pe pagina mentionata cat si pe pagina aferenta fiecarui judet.

2. Cabinetul Dumneavoastra va avea o pagina de prezentare unde vor fi prezentate serviciile oferite, datele de contact precum si un link catre site-ul Dumneavoastra personal (daca aveti). Aceste date sunt trimise de Dumneavoastra odata cu completarea formularului de inscriere si pot fi modificate ulterior la cerere. Daca doriti modificarea, va rugam sa ne trimiteti un email cu modificarea dorita, iar editorii nostri o vor efectua in decurs de 24 de ore.

3. Listarea cabinetului Dumneavoastra va fi anuntata pe pagina noastra de facebook care are un numar de aproximativ 38.000 de fani. Ei vor fi pusi la curent cu aparitia unui nou cabinet pe site-ul nostru.

4. Odata listat cabinetul Dumneavoastra, aveti posibilitatea de a trimite articole care vor aparea pe site cu datele dumneavoastra de contact la final. In acest fel expunerea Dumneavoastra catre potentialii clienti este garantata! Daca doriti sa trimiteti un articol, tot ce trebuie sa faceti este sa-l trimiteti pe email si el va fi publicat in decurs de 24 de ore. Articolele vor fi publicate pe prima pagina si vor ramane cel putin o saptamana pentru a putea fi citit de catre potentialii clienti ai cabinetului Dumneavoastra.

5. Daca organizati un eveniment/workshop, va rugam sa ne trimiteti email, iar el va fi listat in sectiunea Workshopuri.

 

Va multumim pentru colaborare!

Echipa Consultanta Psihologica