Cinci lucruri pe care le fac barbatii si le enerveaza pe femei 

Cand vrei sa-ti imbunatatesti sansele de a intalni o noua persoana sau vrei sa mentii o relatie dupa ce ai cunoscut pe cineva, ar trebui sa stii cate putin despre ceea ce femeile gasesc ca este enervant.

De cele mai multe ori este ceva ce face un barbat si care atrage atentia asupra unui aspect negativ al sau, o posibila problema pe care o are. Mai jos sunt cinci lucruri pe care barbatii le fac si care le enerveaza pe femei:

 

1. Concentrarea: femeile vor sa stie ca le acorzi atentie. Este foarte enervant daca tu te uiti la televizor, joci un joc video sau te joci cu telefonul cand o femeie este langa tine. Este de asemenea un pic deranjant daca dedici mai mult timp jocurilor, fotbalului sau salii de forta decat femeii de langa tine.

2. Comunicarea: cand femeile vorbesc, ele vor ca barbatii sa asculte nu sa incerce sa repare lucrurile. Se vor supara daca le intrerupi si le dai idei despre cum sa repare ceea ce e in neregula. Ele nu vor ca tu sa faci lucrurile mai bine, ci vor sa fie ascultate de catre tine.

3. Supunerea: barbatii le enerveaza pe femei atunci cand sunt supusi, cand ei se comporta ca si cum ar fi un pres pentru ele, ca si cum ele ar putea sa se foloseasca de ei de cate ori au nevoie. Barbatii nu ar trebui ca de fiecare data sa raspunda pozitiv cererilor/sugestiilor femeilor lasandu-le sa ia toate deciziile. Este mai bine ca barbatii sa ia atitudine si sa isi exprime parerile sau femeile vor gasi pe altcineva care sa faca asta.

4. Presupunerile: cand barbatii fac presupuneri enerveaza orice femeie. De exemplu barbatii le enerveaza pe femei atunci cand presupun ca ele se vor culca cu ei doar pentru ca le-au cumparat o bautura. Acest tip de comportament implica imaginea conform careia femeile sunt toate la fel, ca exista stereotipii. Este de asemenea enervant pentru femei cand barbatii se asteapta ca ele sa doreasca declaratii de dragoste si demonstratii ale iubirii (mai ales daca este foarte devreme in acea relatie). Aceste lucruri sunt frumoase, dar femeile ar vrea ca ele sa fie facute din inima si nu pentru ca barbatii cred ca asta vor femeile.

5. Lenevia: nu toate femeile sunt innebunite dupa a face curat, dar ceea ce este sigur este ca femeile se enerveaza atunci cand barbatii nu strang dupa ei. Cand femeile se straduiesc din greu sa arate bine pentru barbati, le deranjeaza cand barbatii nu fac acelasi lucru (sa se barbiereasca, sa isi calce hainele sau sa se mentina in forma).

 Lasa un comentariu