Ce nu trebuie sa spui intr-o relatie 

Femeile se plang adeseori despre aspectul lor fizic, incercand sa ascunda micile imperfectiuni de privirile partenerului. Daca la inceputul relatiei fac tot ce este posibil pentru a fi atragatoare, dupa ce relatia s-a stabilizat, incep sa creada ca pot vorbi deschis despre ceea ce este posibil sa fi devenit deja o obsesie, si anume kilogramele in plus, sanii prea mici, ridurile aparute o data cu inaintarea in varsta, obiectii legate de culoarea parului s.a.m.d.

Toate aceste lucruri pot fi subiecte de interes pentru alta femeie, dar in nici un caz pentru un barbat (daca intrebi mai mult de o singura data un barbat cum iti sta in rochia X, incepe sa devina irascibil si nerabdator, incepe sa-si gaseasca ceva de facut, brusc alte zone ale camerei devin mai interesante etc. – fapte care te enerveaza pe tine).

Un barbat de obicei sta cu o femeie pentru ca i-a placut in mod evident ceva anume la ea. Lui i se pot parea atragatoare niste aspecte care „nu spun” nimic femeii, precum forma nasului de exemplu.

Daca vrei sa ramai atragatoare in ochii barbatului tau nu-i spune urmatoarele cuvinte:

  • „Am soldurile mari”
  • „Sunt grasa/scunda/inalta”
  • „Sunt plina de celulita…Uite si tu…”
  • „Mi se vad ridurile”
  • „Am sanii lasati. Ce groaznic!”
  • „Urasc felul in care arat!”
  • „Urasc vergeturile astea! Se vad la mare. Ce ma fac?”
  • „Ce burta am!”

Toate aceste exprimari si altele similare fac o femeie sa fie total neatragatoare. Cand el este curtenitor, o complimenteaza, este amabil si plin de solicitudine, de obicei creierul lui este plin de dopamina si orice deficienta pe care ea crede ca ar avea-o, pentru el inceteaza sa existe.

Femeile pun mare pret pe felul in care arata, dar deseori sunt nemultumite de ceea ce le-a oferit natura. Barbatii sunt stimulati vizual, de aceea ei apreciaza atat de mult formele generoase, insa lor nu le pasa atat de mult de corp, cat despre indoielile femeilor despre cum sunt percepute. O femeie care se lamenteaza in cea mai mare parte a timpului il oboseste pe barbatul care pur si simplu o va lasa balta. Daca ne gandim putin, pe de alta parte nici femeile nu ar sta langa un barbat care se plange toata ziua despre defectele lui, esecuri s.a.m.d.

Un barbat excitat, va transforma imperfectiunile in ceva sexy, partile mai durdulii in cuvinte precum „pufos”, iar parul nepieptanat il va vedea perfect.

Trebuie sa te gandesti ca, daca el a ales sa fie cu tine inseamna ca pentru el esti tot ceea ce isi doreste. Pune accentul pe calitatile tale, iar daca chiar nu iti place cum arati, ia masurile care se impun. Daca i te plangi despre defectele tale sperand ca el sa le infirme, nu faci decat sa ii diminuezi atractia pentru tine.

Lasa un comentariu