Ce isi doresc barbatii de la femeiIata cateva lucruri principale pe care barbatii si le-au dorit dintotdeauna de la femei:

1. Sex.

2. Servicii: hrana, spalat etc.

3. Sa fie iubiti si considerati “number one”.

4. Sa fie lasati in pace atunci cand isi doresc asta.

 

Barbatii se exprima si se comporta prin prisma acestor patru nevoi. Daca femeia poate identifica ce isi doreste el la un moment dat, barbatul poate fi foarte usor de manevrat. Cu toate acestea, nevoile lor sunt de multe ori irelevante in mintea femeilor si viceversa.

Femeile interpreteaza cam tot ceea ce fac barbatii prin prisma nevoilor lor. Spre exemplu, daca un barbat sta la munca peste program mai multe zile consecutive, el se gandeste ca face acest lucru pentru a asigura familiei tot ceea ce are nevoie. Femeia va gandi ca el prefera munca mai mult decat sa-si petreaca timpul cu familia.

 

Barbatii vor face tot ceea ce este necesar pentru a primi de la o femeie unul sau mai multe servicii de baza. Daca aude ca ea isi doreste o cina romantica, o va invita intr-un local intim sau va pregati el cina. Daca isi da seama ca ea vrea sa auda ca este unica si cea mai grozava femeie, el i-o va spune. Un barbat o va minti cu usurinta pe o femeie cu privire la aspectul ei fizic pentru a-si mari sansele de a face sex, deoarece, printre barbati, acesta este vazut ca un scop nobil si drept.Lasa un comentariu