Ce este dispus sa faca un barbat pentru sex?Ceea ce trebuie sa stie femeile despre barbati este ca ei ar face orice pentru a obtine sex din partea partenerei. O vor duce la cumparaturi, o iau de la serviciu, o duc la mama ei, la cina, la cinematograf, baga copiii in pat, mesteresc prin casa, repara dulapul, indura critici s.a.m.d.

Barbatul asteapta o rasplata din partea ei pentru acest gen de activitati. Ori va obtine sex ori alte lucruri de care el are nevoie: hrana, spalat, gadilat orgoliul.

Cum stim ca ceea ce scrie mai sus este adevarat? Pentru ca barbatii nu ar face niciodata aceste lucruri pentru un barbat. Daca i se va cere un anumit favor de catre alt barbat, acest lucru va fi trecut la „indatorire tacita” care va fi platita la un moment dat.

Barbatii gandesc in termeni de „datorie” atunci cand fac ceva pentru o persoana de acelasi sex. In cazul femeii, daca el a investit timp facand pentru ea anumite lucruri si nu primeste sex, datoria se va cumula, exact cum se intampla in cazul barbatilor. El vrea ca eforturile sa-i fie rasplatite fie prin sex, fie prin alte servicii viitoare.

Acelasi lucru este valabil si in cazul celor care invita la cafea/suc/cina o femeie, si platesc cina. Majoritatea barbatilor platesc cina sperand la o rasplata de ordin sexual din partea femeii pentru gestul lor. Alti barbati platesc consumatia din cauza propriului ego care le spune pe scurt prin: “ce, eu nu sunt in stare sa…?!” ca nu pot accepta ca femeia sa isi plateasca partea sa de consum.

Majoritatea femeilor se asteapta ca ei sa plateasca cafeaua, insa ar trebui sa fie constiente ce anume semnifica pentru ei acest gest si ce se asteapta de la ea.

Pentru o evidentiere clara a felului in care interpreteaza barbatii, luam urmatorul exemplu:
Cris, in varsta de 22 de ani este invitata la suc de Marian un baiat in varsta de 24 de ani. Initial s-au cunoscut la o petrecere unde au dansat o singura data. El o invita a doua zi la suc, vorbesc 2h si la final Marian plateste consumatia, refuzand dorinta ei de a plati nemteste. El o suna si o invita iar in oras. Ea refuza. El o intreaba „daca nu voiai sa ai o relatie cu mine, de ce ai mai iesit?” Si inchide telefonul, lasand uluirea sa puna stapanire pe Cris.

Acest exemplu releveaza singura relatie pe care o pot avea, momentan, barbatii cu femeile: postura de iubita care asigura sexul. Barbatii, un general, nu pot fi prieteni cu femeile, cu toate ca femeile, in general, au capacitatea de a fi prietene cu barbatii fara sa aiba ganduri inconstiente de sex.

In cele mai multe dintre cazuri, teama barbatilor de a pierde serviciile partenerei atunci cand este nemultumita si va dori sa-l paraseasca, este motivul pentru care ei isi vor declara dragostea vesnica, ii promit sa se casatoreasca sau chiar sa aiba copii impreuna. Ei vor spune tot ceea ce este nevoie ca sa nu piarda confortul obtinut din serviciile pe care ea le asigura: curat, spalat, sex, gatit. Si, din pacate, multe femei vor fi inselate de vorbele lor.

Barbatii nu se gandesc la relatii, femeile da. Barbatii vor sa fie hraniti, iubiti, lasati in pace sau vor sa te joci cu ei. Dar foarte putine carti despre relatii trateaza aceste teme, pentru ca majoritatea cartilor despre relatii sunt scrise de femei, si peste 80% dintre cititorii acestora sunt femei. Iar publicul feminin este interesat de relatii. Din numarul mare de carti care se gasesc pe rafturile librariilor abia daca se afla cateva carti care trateaza „cum gandesc femeile” – si asta pentru ca barbatilor nu prea le pasa. Daca lor nu le pasa, nimeni nu cumpara cartile, pentru ca femeile nu au motiv sa le achizitioneze stiind exact cum gandesc.

Barbatilor, in general, le este dificil sa construiasca o relatie cu o femeie, pentru ca nu se gandesc la asta. Imaginea pe care o au in fata ochilor cu privire la o relatie este plina de copii oracaitori, cicaleli, burta, caderea parului si plictiseala insotita de monogamie, ingradindu-le accesul la potentialele ocazii atractive care s-ar ivi candva.

 

 

Un raspuns pentru “Ce este dispus sa faca un barbat pentru sex?”

  1. Meme says:

    Barbatii, mereu niste infantili 🙂 mi-e si mila de ei, cat de ușor sunt de manipulat cu niste ‘putza’ si în compliment la momentul potrivit :))

Lasa un comentariu