Cabinet Individual de Psihologie Diana Ioanes

Diana Ioanes

Diana Ioanes

Specialist: Diana Ioanes
Adresa Cabinet:
Str. Dionisie Lupu nr.53 parter ap.5 interfon 05C
Telefon: 0724993964
Email: dianaioanes_bf@yahoo.com
Website: www.cabinet-psihologie-bucuresti.ro

Sunt Diana Ioanes, psihoterapeut cu o experienta de aproape 20 de ani, din 1997 si cu o cazuistica clinica de peste 8000 de cazuri: adulti, cupluri, adolescenti, copii. Sunt formata in cea mai profunda dintre psihoterapii si anume psihoterapia psihanalitica care deriva din psihanaliza si care se bazeaza pe analiza inconstientului. Am parcurs stagii lungi de formare ca psihoterapeut, incepand cu anul 1995 (analiza personala, supervizari, cursuri teoretice, participare la simpozioane, conferinte, congrese). Am considerat ca inainte de a-i ajuta pe altii trebuie sa te cunosti pe tine insati si sa-ti fi rezolvat problemele pe care le-ai putea avea.

In cabinetul psihologic incerc sa creez o atmosfera calda, empatica, suportiva, de respect si acceptare a celuilalt si de pastrare a confidentialitatii. Considerand ca fiecare persoana este unica incerc sa ma adaptez fiecarui client si sa-i ofer ceea ce el ar avea nevoie si ar putea primi in acel moment din punct de vedere al dezvoltarii personale.

Sunt prezenta in mass-media: emisiuni la Prima TV, Antena1, TVR1, B1 TV, Trinitas TV, interviuri la Radio Romania Actualitati, interviuri in ziarul Adevarul, Romania Libera, publicatii in domeniul psihoterapiei si in domeniul educational.

Serviciile oferite in cabinetul psihologic sunt:

  • psihoterapie pentru adulti
  • psihoterapie de cuplu
  • psihoterapia copilului si adolescentului
  • psihoterapia familiei
  • consiliere parentala
  • orientare in cariera

Problemele pe care le abordez in cabinetul psihologic sunt: tratamentul depresiei, anxietatii, atacurilor de panica, sentimente de singuratate, stima de sine redusa, conflicte in relatia de cuplu, separare, divort, problematicile adolescentei, dificultati de adaptare scolara, performanta scolara scazuta, orientare in cariera, dezvoltare personala.

Atestari:

Atestata de Colegiul Psihologilor din Romania, cu drept de libera practica in specialitatea:

  • Consiliere si Psihoterapie Psihanalitica (psiholog specialist autonom)
  • Psihologie Educationala, Consiliere Scolara si Orientare Vocationala (psiholog principal si supervizor)

Afilieri :

  • Colegiul Psihologilor din Romania – membra in Comitetul Director – Comisia de Psihologie Educationala
  • Asociatia Romana de Psihoterapie Psihanalitica