Ai inselat-o si vrei sa te impaci cu eaIn realitate este destul de greu ca prietena ta sa se impace cu tine dupa ce a aflat de actul infidelitatii tale. Poate iti va mai da o sansa, poate nu. Impacarea in astfel de situatii este destul de dificila. Trebuie sa fii pregatit mental pentru ambele variante.

Atunci cand ai inselat-o, ai considerat ca este cel mai bun lucru de facut. Credeai ca poate nu va afla, dar ar fi trebuit sa iti dai seama ca in acel moment relatia voastra a luat sfarsit. Intotdeauna se va gasi un binevoitor sa ii spuna cu ce femeie te-a vazut si in ce loc.
La scurt timp dupa ce te-a parasit ai realizat ca ai facut o mare greseala. Regretele si sentimentul de vinovatie te-au cuprins. O doresti inapoi, desi ai inselat-o.

De obicei, barbatii nu recunosc in fata iubitei ca au fost intimi cu alta femeie. Daca doresti sa se impace cu tine, nu nega fapta ta. Cu cat negi mai mult cu atat va fi mai rau. Cu cat ea te va sonda mai mult cu atat ii va fi mai mare furia atunci cand iti va smulge recunoasterea. Este important sa incepi prin a-ti cere scuze fata de ea. Chiar daca la inceput furia o va controla, se va gandi mai tarziu la faptul ca doresti sa te revansezi in orice maniera posibila, ca vei face orice ca sa te ierte.

De asemenea este important sa ii respecti decizia de a nu te vedea o perioada de timp. Tu ai subrezit relatia, tu trebuie sa ai grija cum ai putea sa o reinnozi. Daca incerci sa o tii langa tine fara voia ei, este ca si cum nu ii respecti nevoia de a avea un spatiu al ei, nu tii cont de dorintele ei.

Dupa ce au trecut cateva saptamani si i-ai dat destul timp sa se gandeasca la relatia voastra, o poti suna. Sa nu o bombardezi cu telefoane, ca sa nu se simta sufocata sau presata. Lasa-i cateva mesaje in care sa ii spui ca doresti sa vorbesti cu ea. Daca accepta sa va intalniti, cere-ti din nou scuze si observa care este starea ei de spirit: ostila, circumspecta, refractara.

Daca realizezi ostilitate din tonul vocii ei, mai las-o singura cateva saptamani. Intr-un final isi va schimba starea de spirit si va reusi sa vorbeasca cu tine pe un ton mai prietenos. Atunci cand se va intampla sa te invite la ea, puteti sa incercati sa fiti din nou prieteni. Nu te va accepta rapid ca si iubit. Va veti configura relatia si veti vedea pe ce baze va lua ea fiinta.

Trebuie sa ii dovedesti ca esti omul care credea ca esti. Plecand de la prietenie, mai este un singur pas catre o relatie romantica. Sa nu grabesti lucrurile. Poarta-teĀ  cu grija si respect. Daruieste-i ce are nevoie, ca sa poti fi din ce in ce mai apropiat de ea.Lasa un comentariu