7 lucruri despre barbati 

1. Barbatii nu vor sa impartaseasca

Pe barbati impartasirea ii face sa se simta vulnerabili, nu se simt puternici si nu detin controlul asupra situatiei. De aceea vor evita momentele in care sunt intrebati: „Ce simti?” sau „S-a intamplat ceva?”

2. Barbatii au nevoie de timp petrecut cu prietenii

Indiferent daca sunt sau nu intr-o relatie cu o femeie, ei au nevoie de a fi si cu prietenii lor, de a avea activitati masculine, de a se manifesta liber, asa cum de obicei nu o pot face de fata de iubitele lor. De exemplu, toti barbatii isi doresc sa poata vorbi liber, sa-si spuna parerea despre femei sau alte subiecte, fara a sta sa se gandeasca la ce parere va avea prietena sau sotia despre acest lucru.

3. Barbatii vor uneori doar sex

Exista situatii in care barbatii se indragostesc si situatii in care barbatii nu vor altceva decat sex de la femeia din fata lor. Nu inseamna ca o desconsidera sau ca nu o respecta, ci inseamna doar ca nu isi doresc o implicare emotionala.

4. Barbatii sunt practici

Degeaba incearca o femeie sa gaseasca raspunsul la o problema practica in compania unei prietene, pentru ca, oricat de bine intentionata ar fi, nu va gasi o solutie practica daca este un moment de criza. Exista desigur si exceptii, dar barbatii sunt cei la care se poate apela in momentul in care este nevoie de o aplicatie practica.

5. Ei nu vor cicaleala

Barbatii nu suporta cand sotiile sau iubitele ii cicalesc. De fapt, inteleg de prima data cand sunt rugati sa faca ceva anume, sa schimbe un obicei sau sa ajute intr-o anumita situatie. Sunt sanse mai mari sa faca acel lucru daca nu li se reaminteste foarte des si daca nu se exagereaza cu acel subiect.

6. Barbatilor le place sa fie luati in serios

Oricarui barbat ii place sa fie luat in serios chiar si atunci cand planuieste o excursie la pescuit cu un prieten sau vrea sa achizitioneze o noua masina si se intereseaza de caracteristile acesteia pana la cel mai mic amanunt. Barbatilor le place ca sotiile, iubitele, prietenele lor sa-i vada ca pe niste oameni capabili, care pot sa controleze situatia si o fac.

7. Barbatii vor sa fie lasati sa isi protejeze iubitele

Femeile au uneori dorinta de a fi recunoscute ca fiind egale in fata barbatilor. Totusi, in ceea ce priveste forta fizica si aptitudinile de acest tip nu sunt egale. Cu mici exceptii, femeile nu pot avea aceasta forta fizica egala cu a unui barbat. De aceea barbatii sunt cei care protejeaza femeile si acest lucru le aduce o satisfactie. Ei vor sa fie lasati sa fie protectorii femeilor, indiferent daca este vorba despre o geaca pe care o pun pe umerii lor cand este frig, de o tinere de mana atunci cand trebuie ca femeia sa coboare o treapta, de a sta pe partea cu masinile atunci cand se plimba prin oras sau chiar de o situatie grava, in care este vorba despre un pericol si ei actioneaza.Lasa un comentariu